
Čebelarstvo Cesar ponuja zelo raznolik in domiseln prodajni program medenih in drugih čebeljih proizvodov. Tukaj najdete prav vse za zdravje in kulinarične medene užitke. Prideluje cvetlični, kostanjev, akacijev, kremni med in medene kombinacije novih posebnih okusov. Marko ima izredno domišljijo in ustvarjalno žilico. Obiskovalci so navdušeni nad izvirnim cimetovim medom, borovničevim medom, medom s suhim sadjem, medom s čokolado in lešniki. Prav tako prideluje tudi vrsto čebeljih proizvodov kot so propolis, cvetni prah, sirup iz medu in smrekovih vršičkov, mešanico medu-cvetnega prahu-matičnega mlečka in propolisa, sveče iz čebeljega voska ter številna poslovna darila. Prideluje vrhunske medene pijače, kot so medica, peneča medica in medeni liker.
Zaščitna oznaka Slovenski med z zaščiteno geografsko označbo jamči kupcem, da so kupili naraven, pristen, v Sloveniji pridelan med. Ta med mora ustrezati vsem merilom, ki jih predpisuje veljavna nacionalna in evropska zakonodaja ter Pravilnik o koriščenju sistema Slovenski med z zaščiteno geografsko označbo.
Nosilec in lastnik zaščitnega imena Slovenski med z geografsko označbo je Čebelarska zveza Slovenije, ki z internim nadzorom organizirano skrbi za kakovost in varnost pridelanega medu.
Darilni paketi iz različnih vrst medu, med s suhim sadjem, med v keramičnem lončku, med z borovnicami, med s cimetom, med s čokolado in mletimi lešniki, kremni med, cvetni prah, med v satju, sirup iz medu in smrekovih vršičkov, medeni kis, …
Medica je stara alkoholna pijača, ki jo uživamo ohlajeno na 6-8°C kot aperitiv ali na koncu slovesnega kosila ob sladici. Velika količina nepovretega sladkorja, dokaj nizka kislina in ne previsok vol. % alkohola dajejo medici izredno harmoničen okus, poznavalcu pa obilo užitka. Medica je v primerjavi z vinom iz grozdja primerljiva z jagodnimi izbori.
Predstavlja vrhunec znanja čebelarja, ki se ukvarja z izdelavo medenih pijač. Peneča medica se izdeluje po znamenitem francoskem postopku z vrenjem v steklenicah. Celotni postopek izdelave traja 2 leti, s podaljševanjem časa pa pridobiva na kakovosti. Uživamo jo ohlajeno na 6-8°C. V ustih je pri peneči medici čutiti svežino in lahkotnost.